Champions League-winnaar: dit is hoe Bayern en hun fans vieren. Er is hier nieuws over voetbal.

Drievoudig winnaar Bayern München zal het aan het begin van het seizoen waarschijnlijk zonder verdediger Jerome Boateng moeten stellen. De wereldkampioen in Rio scheurde een spiervezel in de Champions League-finale tegen Paris St. Germain. Bayern-verdediger Jérôme Boateng (31) kreeg in de finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain een gescheurde spiervezel in zijn rechterachterbeen. Zoals de drievoudige winnaar van München dinsdag bekendmaakte, was dit het resultaat van een onderzoek op maandag door de artsen van de club. De centrale verdediger rondt nu een afkickprogramma af terwijl hij op vakantie is.

Boateng werd zondag in de 25e minuut van de 1-0 overwinning in Lissabon gewisseld, waarbij nationaal speler Niklas Süle hem verving. Süle moet daarom ook geplaatst worden in de eerste ronde wedstrijd van München in de DFB Cup op 11 september (20.45 uur / Sport1 en Sky) tegen vijfde divisie 1. FC Düren, waarmee de Duitse recordkampioen aan het nieuwe seizoen begint. Coach Hansi Flick gaf het team twee weken vrij na de drievoudige triomf. (dpa / afp / thp)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *