Ondanks de diagnose kanker: Suarez Navarro blijft kalm. Er is hier nieuws over tennis.

De Spaanse tennisser Carla Suarez Navarro is ziek. Zoals de topsporter dinsdag op Twitter aankondigde, is er bij haar kanker van het lymfestelsel vastgesteld. Met een korte video wendde tennisprof Carla Suarez Navarro zich dinsdag tot haar fans op Twitter. Zittend op het ziekenhuisbed meldt ze dat ze een paar dagen geleden de diagnose Hodkin-lymfoom heeft gekregen. De verdere behandeling van de kanker staat al vast: Suarez Navarro moet zes maanden chemotherapie ondergaan. Ze is kalm, klaar om onder ogen te zien wat er komt, gaat de tennisser verder. De regels die ze over de video schrijft, getuigen ook van haar optimisme. Je moet een gecompliceerde realiteit onder ogen zien, dus Suarez Navarro. Het is tijd om dit te accepteren en te vertrouwen op medisch advies: altijd met een positieve instelling bij tegenslag.

Geduld en geloof in jezelf hebben haar tijdens haar carrière begeleid, vervolgt Suarez Navarro. De ziekte is niet de gemakkelijkste tegenstander om het hoofd te bieden. “Ik heb echt mijn best nodig.” Er staan ​​veel bemoedigende woorden in de commentaren onder de post van de voormalige top 10 tennisser. Tenniscollega Petra Kvitova geeft de patiënt kracht en omhelzingen: “Carlita, als ik iemand ken die zoiets aankan, ben jij het,” zegt ze, haar aanmoedigend. Simona Halep, die ooit de wereldranglijst van tennissers leidde, spreekt ook en steunt haar collega: “Ik ben zo geschokt en verdrietig om dit nieuws te lezen. Ik denk aan je en weet dat een sterk en speciaal persoon als jij er doorheen kan komen. kan. ” © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *