. Hier is nieuws over Noordrijn-Westfalen.

Nationale speler Julian Draxler zou een kandidaat zijn voor voetbalclub Bayer Leverkusen in de Bundesliga. Franse media berichten erover. Volgens een bericht in de sportkrant “Le10sport” is Bayer “met groot doorzettingsvermogen” in het promoten van de aanvallende middenvelder, die onlangs onder coach Thomas Tuchel slechts een invaller was voor de Champions League-finalist Paris Saint-Germain. Bondscoach Joachim Löw had een wisseling van club voorgesteld aan de 26-jarige, wiens contract bij PSG komende zomer bijna afloopt. Na het 1-1 gelijkspel in het Nations League-duel in Zwitserland op zondag zei Draxler in een interview met ZDF dat men niet wist of er deze zomer iets zou gebeuren.

De voormalige speler van Schalke en Wolfsburg bij Bayer zou echter een correcte vervanger zijn voor Kai Havertz, die net is verkocht aan Chelsea FC voor maximaal 100 miljoen euro. Ploegleider Rudi Völler zei in de “Kicker” echter: “Kai wordt niet één op één vervangen. We zullen proberen het team op andere posities te versterken.” © dpa

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *