Geboren in Dresden. Hier is nieuws over voetbal.

HSV-professional Toni Leistner liet de lonten doorslaan na de beschamende 1: 4 nederlaag tegen Dynamo Dresden. De profvoetballer ging naar de fanstand en rommelde met een Dynamo-fan. Voetbalprof Toni Leistner van Hamburger SV had ruzie met een Dresden-fan op de tribune nadat zijn club met 4-1 verloor in de 1e DFB Cup-ronde op Dynamo Dresden. Een privévideo laat zien hoe Leistner een man op de tribune aanviel en hem tegen de grond duwde voordat fans en stewards om hem heen de situatie onschadelijk maakten en Leistner terugduwden. Hij sprong toen van de tribune terug het stadion in. Volgens zijn verklaringen waren de provocaties van een Dynamo-supporter aan het begin van een interview met de betaaltelevisiekanaal Sky de reden voor Leistners freak. “Ik zal niet beledigd worden door mijn familie”, zei de 30-jarige nadat hij van de tribune kwam. Na verdere beledigingen brak de verdediger de tweede interviewpoging af.

“Ik merkte niets en zag alleen dat Toni Leistner de terugweg begon vanaf de tribune. Er moet iets van tevoren zijn gebeurd, maar ik kan het niet beoordelen omdat ik geen foto’s heb gezien, waar dat op was gebaseerd ”, aldus HSV-coach Daniel Thioune. Leistner is geboren in Dresden en opgeleid bij Dynamo. Voordat hij bij HSV kwam, werd Leistner uitgeleend van Queens Park Rangers aan 1. FC Köln. (mss / dpa)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *