“Ik had liever gewonnen”. Bekijk hier NFL-nieuws.

Jakob Johnson werd de tweede Duitser die een touchdown scoorde in de NFL. De nederlaag van de New England Patriots tegen de Seattle Seahawks kon dit ook niet voorkomen. Als enige tweede Duitse voetbalprofessional heeft Jakob Johnson uit Stuttgart een touchdown gescoord in de NFL. In de New England Patriots-wedstrijd tegen de Seattle Seahakws op zondagavond ving Johnson in het derde kwartaal een pass van quarterback Cam Newton in de eindzone. De zes punten leverden het tussenresultaat op naar 23:28. Vóór de 25-jarige vleugelverdediger had alleen Markus Kuhn een touchdown gescoord in de NFL. Dat lukte de verdediger in 2014 voor de New York Giants.

De touchdown van Johnson veranderde echter niets aan de 30:35 nederlaag van de Patriots, en daarom was de Duitser niet tevreden na de wedstrijd. “Dat (de touchdown, nota van de redacteur) is natuurlijk een goed gevoel. Ik had liever gezien dat de overwinning eerlijk was,” zei Johnson. Het feit dat hij pas de tweede Duitser was die een touchdown scoorde in de NFL was nieuw voor de 25-jarige: “Dat wist ik niet. Maar dat is geweldig. Ik weet zeker dat ik dat later zal beseffen. Maar eerst moet ik dat bekijk de film en begrijp deze game hier. ” Johnson speelt zijn tweede seizoen in de sterkste voetbalcompetitie ter wereld en was actief in Duitsland voor de Stuttgart Scorpions in de GFL. Hij verdiende zijn plaats bij de Patriots via een sponsorprogramma voor internationale spelers. (msc / dpa)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *