Veel studenten die net klaar zijn met hun studie in de medische wereld zoeken een baan om hun opgedane kennis te testen. Een van de belangrijkste dingen  in de medische sector is het hebben van ervaring en daar kan je heel goed aan werken als doktersassistente. De een zoekt een baan voor een of twee dagen per week, terwijl de ander een fulltime uitdaging zoekt. Een ander belangrijk punt is dat niet iedereen even veel kennis en ervaring heeft, daar wordt ook streng naar gekeken tijdens selectieprocedures. Kortom, vrijwel iedereen heeft een andere arbeidswens waar een andere vacature bij past.

Verder ontwikkelen

Er zijn weinig sectoren waar het zo belangrijk is om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen als de medische sector. Bij veel medische vacatures wordt er dus verwacht dat de werknemer zich blijft bijscholen om zo bij te blijven op het niveau van de kennis. Vaak worden er bij vacatures trajecten met bijscholing aangeboden, dit helpt de professional enorm om de snelle groei van medische kennis bij te benen. Ook zijn er vaak mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen de zorg. Je kan bijvoorbeeld een bijscholingstraject volgen tot triagist op de huisartsenpost. Je leert dan de ernst van klachten bepalen en wat de eerstvolgende acties voor de patiënt zijn. Als je dit traject afgerond hebt ontvang je een door de brancheorganisatie erkend diploma, een opname in het Register voor Triagisten en een opname in het Kwaliteitsregister voor de Doktersassistenten.  Misschien wel een mooie uitdaging voor jou?

Aan de slag!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de doktersassistente vacatures? Kijk vooral eens op de website van Auxilio. Auxilio heeft haar specialisme binnen personele vraagstukken binnen de zorg. Ze richten zich in het bijzonder op huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, tandartspraktijken, apotheken en andere eerstelijns zorginstellingen. Auxilio verzorgt niet alleen vacatures voor gediplomeerde professionals, maar ook aankomende talenten. Zelfs als medisch student kun je al terecht voor een mooie bijbaan. Dit verdient niet alleen goed, maar je krijgt ook prachtige praktijkervaring en je hebt de mogelijkheid je door te ontwikkelen via de Auxilio Academie. Bij Auxilio heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende vacatures, de kans dat er voor jou iets moois bij zit is dus groot!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *