In plaats van met pensioen te gaan, heeft Brady een nieuwe uitdaging. Bekijk hier NFL-nieuws.

Tom Brady is de meest succesvolle voetballer aller tijden. Op 43-jarige leeftijd maakte hij een nieuwe start bij de Tampa Bay Buccaneers. De Duitse ex-prof Sebastian Vollmer legt uit waarom Brady deze wijziging heeft aangebracht en wat belangrijk is in het NFL-seizoen 2020. Hij is op een leeftijd waarop men normaal gesproken niet langer professionele sporten beoefent. Tom Brady werd in augustus 43. De quarterback heeft alles bereikt wat in de NFL kan worden bereikt. Hij won de Superbowl zes keer, wordt beschouwd als de beste speler aller tijden, was 20 jaar een spelmaker voor de New England Patriots en verdiende volgens “spotrac.com” ongeveer 260 miljoen dollar aan salarissen – reclame-inkomsten niet meegerekend.

Zijn vrouw, het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen, droeg waarschijnlijk een vergelijkbaar bedrag bij aan het gezinsinkomen. De vader van drie kinderen kan gewoon achterover leunen en ontspannen met zijn gezin, maar dat doet hij niet. In plaats daarvan verliet hij de New England Patriots en maakte een nieuwe start bij de Tampa Bay Buccaneers. Dit is zeker geen succesvol team. Integendeel: de Florida-franchise heeft de afgelopen twaalf jaar altijd de play-offs gemist. Maar met Brady als paspoort zou alles beter moeten worden.

“Soms vragen mensen wat mij drijft”, schrijft Brady op theplayerstribune.com. “Het antwoord is simpel. Ik hou van mijn sport. Ik hou van wat ik doe. En ik wil spelen totdat ik er geen zin meer in heb.” Het NFL-seizoen 2020 begint donderdagavond met de Kansas City Chiefs tegen de Houston Texans. Op zondag speelt Brady zijn eerste wedstrijd van het seizoen met de Buccaneers tegen de New Orleans Saints (22.25 uur op ProSieben) – een duel van de supersterren, aangezien Brady in deze wedstrijd quarterbacklegende Drew Brees zal ontmoeten. Sebastian Vollmer zal bijzondere aandacht besteden. De Duitse ex-professional is een goede vriend van Brady, was van 2009 tot 2016 bij de Patriots en heeft twee keer de Super Bowl gewonnen. Het is niet verrassend dat Brady de Patriots heeft verlaten en zijn carrière bij een ander team voortzet.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *